Macbeth

Macbeth är ett familjeföretag med samma ägare sedan år 2000. Restaurangen har under denna tid tagit många former med allt från en pizzeria till ett blueshak. En sak som dock bestått och som aldrig kommer att ändras är kvalitetsmaten. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen och förstår vikten av kvalitet, presentation och service. Vi vill erbjuda en matupplevelse och värdesätter detaljer som gör middagen minnesvärd


Restaurang och bar

Restaurangen tar emot både små och stora sällskap, upp till ca 60 matgäster åt gången. Under sommarhalvåret tillkommer ca 40 sittplatser, då vi öppnar upp uteserveringen. Macbeth går även att anonnera för större fester eller tillställningar. 

Vi erbjuder den bästa servicen med passionerad och engagerad personal och självklart en matupplevelse som heter duga. 

Mat och dryck

Vi kräver högsta klass på de råvaror vi får in, bara det bästa duger för oss.  På menyn finns kött, fisk och vegitariska rätter. Vi erbjuder även gluten-, laktos- och allergianpassande alternativ för att tillgodose alla gästers önskemål. I baren hittar ni bekanta öl och spritsorter samt ett par mindre vanliga etiketter för den som vill prova något nytt. Självklart finns även alkoholfria alternativ. 

Vi erbjuder dagens luch, À la Carte och barmeny (efter 21:00)

Macbeth Pub & Restaurang

Drottninggatan 18

632 20 Eskilstuna

 

E-post: v_cildavil@hotmail.com

Telefon: 016- 13 42 99